WELKOM BIJ EVENTPIXELS

 

In dit digitale tijdperk weet ik als geen ander dat mooi beeldmateriaal van groot belang is samen met een snelle aanlevering. Met ruim 8 jaar ervaring in de eventfotografie kan ik zeggen dat duidelijke afspraken en een korte levertijd van groot belang zijn. Dit zijn ook de voordelen van Eventpixels, afspraak is afspraak en levering van het beeldmateriaal kan tijdens een event of binnen 24 uur gerealiseerd worden. Wil je dus beeldmateriaal voor promotie, marketing, branding, een website, social media of voor het vergroten van uw naamsbekendheid dan bent u hier aan het juiste adres. Mijn foto’s zijn toe te passen voor alle bovengenoemde doeleinden en geven uw event of organisatie een professionele uitstraling.

 

OVER EVENTPIXELS

 

Ik ben Patrick van Beek, full time freelance fotograaf en oprichter van Eventpixels en iMomenti bruidsfotografie.
In 2011 ben ik begonnen in de event- en bruidsfotografie. Mijn core business is het vertellen van uw verhaal in beeld. Een foto zegt tenslotte meer dan 1000 woorden. Met goede foto’s is er zo veel meer te behalen uit de marketing en social media van uw organisatie.

Ben je dus op zoek naar een ervaren fotograaf voor een festival, b2b, beurs, opening, branding of ander beeldmateriaal dan neem gerust contact met mij op.

Myself.jpg